Молодий український режисер Діма Маніфест помер від раку вчора, 13 жовтня. Він прославився роботою з відомими зірками українського шоу-бізнесу. Артисти відреагували на втрату. Серед них і Оля Цибульська, яка розмістила пост зі словами співчуття у своєму акаунті в Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

Діма @dimamanifest, я пам’ятаю ці зйомки. Складні для нас всіх. Ми були втомлені, виснажені максимально. З купою амбіцій і різних емоцій, які розбивались в скло на 23-тій годині зйомок ❤️ Мабуть тільки так народжується шось вічне. Ти допоміг цю пісню зробити хітом. Дав урок, що ми всі вчимось один в одного. Професії, людяності і вмінню цінувати те, що маєм. Вибач, якщо щось не так. Дякую тобі за урок ❤️Співатиму її і згадуватиму тебе 💜Лети в небеса❤️ЦьомаЮ. Оля Цибульська

Фото: instagram.com/cybulskaya
Фото: instagram.com/cybulskaya

Співачка Оля Цибульська згадала, як з режисером Дімою Маніфестом вони знімали кліп на пісню "Чекаю. Цьом". Вона зізналася, що працювати було важко, адже зйомки тривали понад 23 години поспіль.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Діма Маніфест був режисером українського серіалу "Великі Вуйки". Серед кращих робіт кліпмейкера кліпи на пісні "Мені казково" Світлани Тарабарової, "Танцюй" групи "Антитіла", "Чекаю. Цьом" дуету Олі Цибульської і Дзідзьо, "Королева ночі" Олі Полякової. Крім того, він працював з Джамалою, Тіною Кароль, Аліною Паш, Jerry Heil і багатьма іншими знаменитостями.

Діма Маніфест, фото Facebook
Діма Маніфест, фото Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пішов з життя талановитий режисер Дмитро Маніфест: друг Тарас Тополя розсипався у співчуттях

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."

Також "Знай.ua" писав, що кума Дзідзьо Цибульська вляглася просто на червоній доріжці з морозивом у руках: "Після довгої паузи"