До жалю багатьох відданих шанувальників, відомий російський співак Борис Моїсеєв так і не зміг повернутися до звичайного життя після інсульту. У мережі постійно з'являються тривожні новини про стан здоров'я Бориса Моїсеєва.

Читайте Знай в Google News!

Журналісти пишуть, що співак пересувається з великими труднощами і майже нічого не говорить. Виявилося, що справи дійсно погані, а лікарі не знають, як допомогти артисту.

Борис Моїсеєв, скріншот: YouTube
Борис Моїсеєв, скріншот: YouTube

Виконавець хіта "Голубая луна" зовсім припинив з'являтися на публіці і спілкуватися з журналістами. На думку Дениса Сорокіна, це дає підстави думати про те, що Моїсеєв буквально "згасає на очах", адже Борис Михайлович завжди любив перебувати в центрі уваги.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Журналіст згадав, коли останній раз бачив знаменитість. Це сталося в театрі, коли Моїсеєв продавав квитки. Тоді на обличчі співака помітили родимку.

"Говорили, що це - онкологія. Після цього у світ він не виходив", - поділився Сорокін.

Зараз зіркою займаються лікарі, але медики впевнені, що здоров'я Моїсеєва навряд чи вдасться поліпшити, можна лише тимчасово його стабілізувати.

Також варто нагадати нашим читачам, що інформацію про стан здоров'я співака підтвердила і російська акторка Олена Кравець. Вона додала, що Борису Моїсеєву після інсульту стало краще, але ненадовго, і пізніше ситуація лише погіршилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, прикутий до ліжка Моїсеєв став повним жебраком - друзі забули, концертів немає: що чекає на "Голубую луну".

Як повідомляв Знай.uа, вже не "Мразіш" і без помади - як змінився епатажний болгарин Азіс.

Знай.uа писав, затятий фанат Путіна Буйнов згадав "голодні роки": хліб, гірчиця , сіль - безкоштовно.