Міллі Боббі Браун майже не чує на одне вухо. Ця особливість в актриси з народження, і з віком глухота лише прогресує.

16-річна зірка серіалу "Дуже дивні справи" Міллі Боббі Браун зізналася в проблемах зі слухом. Про свою ваду Міллі розповіла в інтерв'ю виданню Variety.

Юна зірка розповіла, що народилася глухою на одне вухо, а з віком ця проблема тільки посилилася. Проте, це не завадило Міллі Боббі спробувати свої сили в кіно, та й від бажання заспівати вона теж не відмовляється.

Міллі Боббі Браун, фото Instagram
Міллі Боббі Браун, фото Instagram

"Я просто співаю, коли мені подобається, і якщо у мене це виходить погано, мені плювати, я роблю те, що люблю. Ми не повинні гарно співати, танцювати чи грати. Якщо вам щиро подобається робити це, то просто робіть. Ніхто не повинен вас зупиняти", - заявила натхненно артистка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Пропонуємо подивитись, як на програмі Джиммі Феллона Міллі Боббі Браун зачитала реп:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Міллі Боббі Браун ледь не втратила кар'єру через "Гру престолів"

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Сталлоне виставила спокусливу фігуру напоказ

Також Знай.ua писав, Памела Андерсон "повернулася" у свої кращі роки і показала архівний знімок