У крові онука Елвіса Преслі Бенджаміна Кіо, який в липні наклав на себе руки, були знайдені сліди алкоголю і наркотичних речовин. Про це пише видання The Sun в середу, 14 жовтня.

Читайте Знай в Google News!

За даними джерела, просто перед суїцидом Бенджамін вживав кокаїн. Також з'ясувалося, що за кілька місяців до смерті він вже намагався вчинити самогубство. Онук короля рок-н-ролу тривалий час боровся з депресією і зловживав міцним алкоголем.

Незадовго до суїциду Кіо посварився зі своєю коханою. Після сварки він відправився в туалет, де скоїв суїцид.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як відомо, 27-річний онук Елвіса Преслі наклав на себе руки в липні. Його тіло знайшли в його квартирі в місті Калабасас, штат Каліфорнія. Варто зазначити, що поруч з тілом було виявлено вогнепальну зброю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на аукціоні в Нью-Йорку за 334 тисячі доларів продали гітару Елвіса Преслі, подаровану йому батьком у 1969 році.

Як повідомляв портал Знай.uа, у понеділок, 12 жовтня, стало відомо про те, що Енцо Тотті, батько легендарного капітана італійської "Роми" Франческо Тотті, помер після зараження коронавірусною інфекцією.

Також портал Знай.uа писав, що Елтон Джон продовжує розповідати фанатам шокуючі історії своєї дружби зі знаменитостями. Так, цього разу 72-річний співак поділився тим, як він спілкувався з американським поп-співаком Майклом Джексоном.