Олександр Пікалов-фігура, без якої не існувало б гумористичного проекту"Квартал 95". Він актор, автор жартів і художній керівник проекту. Тому саме Пікалов від імені всього" кварталу " привітав українців і українок з Днем захисника України, який відзначається 14 жовтня. Він згадав, що в цю дату відзначається ще одне значиме свято — Покрови Пресвятої Богородиці і провів паралель між двома подіями, зазначивши, що Покрова була шановним святом серед українського козацтва.

"Шановне наше українське воїнство! Від студії Квартал 95 я хочу привітати вас з Покровом Пресвятої Богородиці . Ще з козацьких часів це свято дуже шанувалося козаками. Так от, наші ви сучасні козаки... вітаю вас з цим днем! Бажаю Вам міцного здоров'я, сил, гарного почуття гумору... всі разом-до перемоги! Слава Україні", - таким текстом привітав Пікалів українських воїнів.

Публікація набрала майже 30 тисяч переглядів всього за кілька годин. Аудиторія в коментарях тепло відгукнулася на душевне привітання Пікалова. Щоправда, були і їдкі коментарі.

Да уж козак ... Морда лица уже в экране не посещается.

😁Дорогенький,а зхуднути не хочешь??)щоки переповнюють даже не гарно

Все прям на мове заговорили))) а бабло рубить на русском предпочитают. Смешны! Интересно, сами себе не противны?

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше зізналася, чому не спілкується з батьками: "у нас вже різне..."

Як повідомляв "Знай.иа", клала руку туди і шльопала по сідницях: маму Кім Кардашьян звинуватили в домаганнях. Позов проти голлівудської світської левиці подав Марк Мак-Вільямс, колишній охоронець, який працював на сім'ю в 2017 році.

"Знай.иа" писав, Олександр Пікалов пішов на відчайдушний крок заради фанатів: "Спочатку я був проти"