Влад Топалов - один з найвідоміших російських виконавців. Його пісні відомі ще з початку 2000-х років. Однак навіть після розпаду гримілої в 2000-х групи Smash, він не загубився, і продовжує успішно вести сольну кар'єру. Топалов - не тільки популярний співак, а й відомий блогер. У його Instagram мільйони передплатників, і він регулярно радує їх новими фотографіями зі свого життя.

Зокрема, 14 грудня Топалов опублікував нову фотографію, яка змусила його фанатів ахнути. Співак сфотографувався у ванній кімнаті, без футболки. Приголомшливе тіло Влада Топалова захопило його фанатів. І дійсно, він виглядає просто чудово. Накачане тіло і ідеальна фігура-шанувальники були в повному захваті! "Причин не жерти не бачу", - жартівливо підписав свою публікацію Топалов.

Всього за 11 годин фотографія Топалова набрала більше 25 тисяч лайків. Правда, деякі недовірливі фанатки запідозрили у Топалова розлад харчової поведінки-адже на ньому не залишилося ні грама жиру! Шанувальниці, яких не засліпили рельєфні м'язи виконавця, порадили Топалову, все ж, харчуватися краще.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зворушила" лляної " весіллям з красенем-чоловіком, сказала "так" 4 роки тому

Як повідомляв " Знай.ua", Могилевська вразила архівами з юною Саніною, українці не вірять очам: "еліксир молодості?"

Знай.ua писав, Кароль вразила чоловіків у саме серце стрункими ніжками: розріз сукні видав всю красу.