Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Могилевська вирішила поділитись осіннім настроєм. Наталія розмістила в мережі фотографію, на якій вона зображена у проміннях призахідного сонця.

Могилевська сидить за столиком у кав'ярні, закинувши ногу на ногу і тримає в руках лате. Вона вся в білому - широких штанах і сорочці, ґудзики якої розстебнуті. Розхристана сорочка демонструє, що на Могилевській немає ліфчика. Це надає деякої пікантності образу.

При цьому співачка розмірковує про те, як на її настрій впливає погода.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Для мене, наприклад, день здається особливо чарівним, коли розумію, що можу розслабитися від робочих зустрічей і справ, і насолодитися горнятком кави сидячи наодинці з собою. Ще й сонечко світить. Правда, вже не так гріє", - прокоментувала фото Могилевська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наталя Могилевська стала обличчям чергового випуску журналу "Теленеделя".

Також Знай.ua писав, Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".