Актриса, зірка телесеріалу "Інтерни" і екс-дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус захворіла на коронавірус. Про це повідомила сама Асмус на своїй сторінці в Instagram.

"Загалом, у мене підтвердився ковід", - написала актриса. За її словами, останні три дні вона мучилася температурою вище 39 градусів. Жарознижувальними температуру вдавалося збити лише до позначки 37,7. Крім це у неї червоне горло, кашель, ломота у всьому тілі і головний біль. Асмус довелося двічі викликати швидку допомогу.

Знаменитість повідомила, що зараз сидить вдома з температурою 37.9 і до неї скоро повинен приїхати лікар, щоб "подивитися динаміку".

Асмус закликала передплатників не забувати про вірус і бути акуратними, використовувати маски, рукавички і антисептики, а також дотримуватися соціальну дистанцію. Вона попросила всіх нікуди не ходити при перших ознаках захворювання і побажала здоров'я.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.uа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.