Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали невеликий уривок з інтерв'ю красуні, де вона мотивує численну аудиторію і детально пояснює сенс і посил своїх хітів.

Так, артистка, примірявши стильне вбрання в тартан і доповнивши образ макіяжем з фірмовою яскраво-червоною губною помадою, а також зачіскою "голлівудські локони" видала, як йти до своєї мети і не здаватися, навіть якщо опускаються руки. Тіна зазначила, що в кожному з нас знаходиться справжнє диво, проте перш за все потрібно себе почути.

Ось в піснях я співаю "здатися ти завжди встигнеш", "життя триває"... Це маніфест, з яким можна прокидатися і творити чудеса. І диво, воно всередині нас. Його просто потрібно привідкрити, відкрити, почути себе!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше шанувальники Тіни Кароль з її офіційного фан-клубу показали серію кумедних колажів, на яких порівняли красуню і її жіночні образи з популярними шоколадками.

Так, в "рейтинг" потрапили вбрання артистки з шоу "Танці з зірками", "Голос країни", а також концертів і зйомок для відомого українського бренду ювелірних прикрас. Тіна встигла побувати в ролі шоколадки з полуницею, горішками, чорницею, кавою та іншими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.