Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво. Красуня вибралася на пляж, щоб вдосталь позасмагати і насолодитися теплим сонечком, примірявши лише міні-бікіні зеленого кольору. Соня засвітила розкішну струнку фігуру, яка явно передалася їй у спадок від зіркової мами, а також вразила натуральною красою без краплі макіяжу. При цьому юна знаменитість доповнила "пляжний" образ аксесуарами у вигляді золотої підвіски і акуратних браслетиків на руках, а плечі прикрила білосніжною сорочкою.

warm winds (теплі вітри)

Фолловери залишилися в захваті: "красива дівчинка наша 💋", "😍😍🔥🔥🔥😍🔥🔥🌹🌹😍🔥😍Мілашка красуня🌹 🌹 🌹 🌹", " така мілаха😍 😍 😍 😍 😍 😍", " красива Соня🌟 🌹", " богиня🔥", " прекрасне тіло! Грайливе личко! Мабуть, пустотливий характер!.. Так... і ці конопушки!.. 😋 💏 😍 ", "Перше фото дуже красиве👍 🌹".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше