Екс-ведуча Дом- 2 і російська світська левиця Ксенія Бородіна, незважаючи на популярність і великі доходи, пройшла не один кризовий період. Були навіть моменти, на які сама Ксюша тепер не може поглянути, щоб не відреагувати на це міцним слівцем. Скріншоти з сторіз Бородіної в Instagram опублікував Telegram-канал "тільки нікому".

Всім, хто сьогодні в шоці від нарядів телеведучої, можна з упевненістю сказати: це ви її раніше не бачили. На фото, де вона позує в сукні з собачками і в фіолетових чоботях, сама Бородіна написала: “Шо це за Пі...ц. Собачки ще ок, але звідки, б...ь, фіолетові чоботи?”

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, був період, коли Ксенія була близька до анорексії. Всьому виною шеймінг з боку ЗМІ: коли Ксюша була абсолютно нормального розміру - її називали товстою, а коли схудла до 46 кг - такою вже бачила себе сама. Ксенія Бородіна маніакально захопилася правильним харчуванням. Такими темпами і до анорексії було не далеко. Але, на щастя, до цього не дійшло!

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярне в Росії шоу "заміж за Бузову" являє собою своєрідну альтернативу знаменитому "Холостяк", проте учасники будуть боротися не за прихильність і любов багатого красеня, а за серце епатажної телезірки і співачки Ольги Бузової.

Шоу наробило багато шуму ще під час кастингу, на який прийшла величезна кількість чоловіків. А кожен ефір розкриває все нові подробиці про Бузову.

Нагадавши, продюсер Бузової тримає її в рабстві.

Як повідомляв Знай.иа, Бузова в купальнику зібрала груди в могутню купку.

Також Знай.иа писав, Бузова відверто розповіла про свою залежність.