Українська блогерка Анастасія Покрищук, яка проживає в Києві і відома завдяки участі в шоу "Від пацанки до панянки", має схильність до пластичної хірургії, результатом якої стала її нестандартна зовнішність.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що вона витратила близько двох тисяч доларів, що дорівнює 56 тисячами гривень за нинішнім курсом і приблизно 155 тисячам рублів, на філери для скул. Про це повідомляє видання Mirror. 31-річна Покрищук після операцій "закохалася" в свою зовнішність і за чотири роки змінила форму підборіддя, збільшила вилиці і губи, закачала ботокс в лоб і не збирається зупинятися на досягнутому.

Анастасія не володіє інформацією про те, яка кількість процедур вже перенесено, так як давно збилася з рахунку. На неї підписано понад 222 тисячі осіб у соціальній мережі Instagram, де вона ділиться фото - та відеоматеріалами з життя, а також показує процес загоєння обличчя після хірургічних втручань.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вам може здатися, що мої вилиці занадто великі, але, по-моєму, вони замалі, і мені потрібно знову підколоти їх найближчим часом", - якось заявила Покрищук. Ще блогерка не соромиться виступати в ролі психолога і відповідати на питання своїх шанувальників у своїй формі з використанням матюків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров в день народження Баскова згадав яскраві моменти з "натуральним блондином": перуки, алкоголь і дивні костюми

Як повідомляв "Знай.ua", Камінська з "НеАнгелів" після розлучення пішла в повний відрив, мрія кожної жінки: "Все, що було під рукою"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін затиснув квіткову в жарких обіймах, осінь холодної вже не буде: "Стали одним цілим..."