Світлана Лобода змушена багато подорожувати. Популярність змушує її багато подорожувати, відвідувати найрізноманітніші міста України, країн колишнього СНД, і Європи. Крім того, Лобода і сама дуже любить подорожувати, в чому неодноразово зізнавалася в інтерв'ю. На її сторінці в Instagram можна знайти сотні фото з подорожами. Однак сьогодні, 15 жовтня, вона опублікувала особливу фотографію.

Світлана Лобода опублікувала фото, на якому вона знаходиться в одному з київських двориків. Співачка зізналася, що вона щаслива знову повернутися додому і подихати повітрям рідного міста. Лобода зазначила, що їй дуже приємно прогулятися по рідних вуличках і підвести підсумки минулого.
Користувачам сподобалася публікація Лободи. Всього за 4 години фотографія набрала більше 50 000 лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розмріявся про попах: "Хлопчикам важче". Володимир Дантес показав миле фото в соцмережі і заговорив про бодіпозитиві і сексизмі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19: "П'ю водичку, інших смаків не відчуваю"

Знай.ua писав, Jerry Heil придумала геніальне рішення на пляжі Одеси-напівгола, але в черевиках.