Актриса серіалу "Будинок на щастя" на "Новому каналі" Віталіна Біблів привітала з Міжнародним днем сільських жінок, який відзначається 15 жовтня. Він проголошений Генеральною Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй в резолюції "Поліпшення становища жінок в сільських районах".

Читайте Знай в Google News!

Жінки, які проживають в селі, складають чверть всього населення планети і є звичною і важливою частиною життя нашої країни. І "Новий Канал" теж має свою сільську жінку на ім'я Любаня з серіалу "Будинок на щастя", яку вже кілька років успішно грає актриса Віталіна Біблів.

Вона розповіла, що у неї збірний образ жінок. Віталіна бачила їх у селі і заявила про тяжкість їхньої роботи і величезне почуття гумору, яке допомагає їм не загнутися. "Вони неймовірні! Прокидаються о четвертій ранку, доять корів, готують сніданок, відправляють дітей в школи і садки, ще й встигають за собою доглядати", — поділилася актриса.

Віталіна Біблів, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

І привітала цих жінок зі святом, бажаючи трохи менше роботи, щоб вони не тягали на собі плуги і не зупиняли коня на скаку. "Нехай пам'ятають, що вони у себе одні, найкращі! Тільки з почуттям гумору можна протриматися в таких складних умовах праці. Тому сільська жінка працює фізично більше, ніж міська. А взагалі День жінки у нас кожен день! І неважливо звідки вона - з села чи з міста", — підсумувала Віталіна Біблів.

Прем'єра третього сезону серіалу "Будинок на щастя" відбудеться вже в 2021 році на "Новому каналі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров в день народження Баскова згадав яскраві моменти з "натуральним блондином": перуки, алкоголь і дивні костюми

Як повідомляв "Знай.ua", Камінська з "НеАнгелів" після розлучення пішла в повний відрив, мрія кожної жінки: "Все, що було під рукою"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін затиснув квіткову в жарких обіймах, осінь холодної вже не буде: "Стали одним цілим..."