Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і презентувала кліп на пісню "Білий літак", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Читайте Знай в Google News!

У свіжій публікації на своїй сторінці в Instagram артистка показала свою "найкращу подружку брюнетку" – милого чорного лабрадора. Могилевська в смарагдовій шовковій сукні посміхається в кадрі поруч з чотириногою улюбленицею.

"Кого більше любите – кішок 🐱 або собак 🐶? Розкажіть чому? Хто ще не знайомий, моя найкраща подружка брюнетка)) зробили спільний фотосет і відразу потрапили в глянець. Зовсім скоро ще одне нове інтерв'ю і мімімішні фотки! Чекаєте?" - написала 45-річна знаменитість.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Любити треба однаково😘, навіщо обділяти своїх тварин своїми почуттями🤗😍", "У мене 2 собаки і ворона 😂😂😂 люблю всіх, але кішки вони такі "дивні", з собаками якось спокійніше😂😂😂", "Я собачниця😍 але обожнюю всіх тварин", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наталія Могилевська в сорочці без ліфчика зізналася, що їй допомагає розслабитися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Могилевська перетворилася на гламурну жабу і "заквакала" про інтим: "Одне на думці".

Також портал Знай.uа писав, що Наталя Могилевська раптово заговорила про пластику: "Не перетворюйтеся на Ані Лорак".