Епатажний російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку ефектними фото і кумедними відео в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно на сторінці в соцмережі 8-річного сина зірки Мартіна-Крістіна Кіркорова з'явилося свіже фото зі школи. Хлопчик позує за шкільною партою в класі. На ньому класичний чорний костюм, біла сорочка і лакові туфлі. Погляд Мартіна вдумливо спрямований убік.

"Головне в школі, увага..", - йдеться у підписі до знімка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

"Красунчик 😍! Бажаю тобі завжди у всьому радувати тата своїми успіхами, бути відмінником, у всьому перший, як і твій тато❤️", "Мартюша 🥰❤🥰", - коментують під постом користувачі соцмережі.

Мартін-Крістін народився від сурогатної матері в США. Зараз живе в заміському будинку батька під Москвою. У хлопчика є старша сестра 9-річна Алла-Вікторія, за обома дітьми наглядає хрещена мати – хороша подруга Філіпа Кіркорова, ділова леді Наталія Єфремова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Пилип Кіркоров у день народження Баскова згадав яскраві моменти з "натуральним блондином": перуки, алкоголь і дивні костюми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кіркоров разом з дітьми Мартіном-Крістіном і Аллою-Вікторією провели незабутній вікенд і зарядилися неймовірним позитивом.

Також портал Знай.uа писав, що у мережу злили інтимне фото Пугачової і Кіркорова, Галкін був би шоці від таких "забав".