Відомий продюсер, композитор, телеведучий і заслужений артист України Олексій Потапенко, який також відомий як учасник колективів "Потап і Настя", Mozgi, продовжує рекламувати фільм "Скажене весілля 3" з його участю на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Виходячи з двох фотографій, другу з яких ми вже бачили, на ній він зображений у звичному образі священика перед Назаром Задніпровським. Але не першої фотографії показали невелике поповнення в акторському складі. Адже в кадрі показана українська співачка Надія Мейхер-Грановська в образі монашки.

"Скажене весілля 3" просто Божевільне, ви подивіться, що за партнери У мене !!!", - написав він під фотографіями. Зйомки стрічки почалися ще в серпні в Києві та Київській області. А прем'єра запланована на 2021 рік.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Чекаємо з нетерпінням" , "В якому фільмі мрієш зніматися?", "Ай, та Потам і Надія !Хороший скрізь!!!!", "То то поп схуд ((негоже так святому виглядати", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва грайливо оголила перед українцями пишну "душу": "Зрозуміють тільки птахи". Артистка зазначила, що сама фотосесія проходила в одному з номерів готелю в самому центрі Києва, а в ролі фотографа виступив Phil Lee.

Як повідомляв "Знай.ua", модель Playboy з 10-м розміром грудей залишилася зовсім оголеною після гарячого душу

Знай.ua писав, красуня без комплексів, - фітнес-модель Ана Чері "пограла" пишними грудьми лише в сіточці.