Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі гурту "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна знаменитість поділилася в соцмережі результатом досить відвертої фотосесії. У кадрі колишня дружина хірурга Едгара Камінського позує в шкіряній куртці, еротичній білизні, мереживних панчохах і на шпильках. Слава сперлася на новенький кабріолет Mercedes сріблястого кольору.

"Хотіла написати щось розумне, але філософів у трусах і без мене на просторах Insta хоч греблю гати🤣 просто руки сверблять щось викласти, а я не звикла собі відмовляти😏", - зазначила Камінська.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мать, ну ти вогонь 🤣🤣🤟🏻", "Прикольна Ви тітка 😍 обожнюю Ваш стьоб 😍", "Красуня, жінка вогонь)", "Красиво❤️🔥", "Соромно коли без трусів, і то не завжди 😉 а так шикарно 😉", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слава Камінська з "НеАнгелів" після розлучення пішла в повний відрив, мрія кожної жінки: "Все, що було під рукою".

Як повідомляв портал Знай.uа, відео з романтичної прогулянки Слави Камінської та Дмитра Дікусара "спливло" в мережі.

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська після розлучення опинилася в джакузі з татуйованим хлопцем.