Дочка першого заступника Голови Комітету Державної Думи Російської Федерації з інформаційної політики, інформаційних технологій і зв'язків Сергія боярського і внучка знаменитого 70-річного російського і радянського артиста Михайла Боярського Катерина стала співачкою.

Читайте Знай в Google News!

Вона опублікувала нове фото в соціальній мережі Instagram. Ще рік тому вона заявила про себе на Балі дебютанток Tatler. А вже зараз вона дебютувала з піснею BAD GIRL, яку випустила під псевдонімом VENNA.

Фотографія зроблена на тому ж майданчику, на якому зроблений знімок для обкладинки до треку. "Пишіть в коментарі який рядок з пісні більше сподобалася", - вказала дівчина в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

При цьому, незважаючи на ніжне виконання, вона одягнена по-чорному: у футболку з написом "Rock this ...", лаковану спідницю і колготи в сіточку. Кінчики волосся пофарбовані в рожевий колір.

"Погана дівчинка, але не Для тебе, Boy. Я втомилася займатися цією пальбою. Спалю останній лист, а після вимітайся! Мотлох свій забирай", "I ти пахнеш немов Голлівуд", "Упс , погана дівчинка, але не для тебе бій", — відповіли на питання фанати її творчості в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва грайливо оголила перед українцями пишну "душу": "Зрозуміють тільки птахи"

Як повідомляв "Знай.ua", модель Playboy з 10-м розміром грудей залишилася зовсім оголеною після гарячого душу

Знай.ua писав, красуня без комплексів, - фітнес-модель Ана Чері "пограла" пишними грудьми лише в сіточці.