28-річна актриса Анастасія Шульженко відома завдяки не ролям в кіно, а через скандал зі звинуваченням в інтимному зв'язку з чоловіком російської виконавиці Наташі Корольової Тарзаном. Однак дехто все ж міг бачити її в епізодах серіалів "Свідки" і "Останній мент".

Читайте Знай в Google News!

Навчання в університеті не завадило їй бути задіяною в деяких постановках в Молодіжному театрі. Проте вже після отримання диплома, вона поступила в Краснодарський незалежний "Один театр", де вона грала другорядні ролі в постановках творів Еріха-Марії Ремарка і Леоніда Андрєєва.

Її сторінка в соціальній мережі Instagram зараз закрита. На неї підписано трохи більше десяти тисяч осіб. Зараз вона знову поділилася з ними новою фотографією. "Театр, театр, театр! Чи Любите ви театр так, як люблю його я?!))))) Сцена, Я сумую за тобою!!!",- підписала вона знімок.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

При цьому, на фото знаходиться на сцені, сидячи на стільці близько обгорілої цегляної стіни. Шульженко піднесла іншому акторові руку і дивиться на нього знизу вгору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва грайливо оголила перед українцями пишну "душу": "Зрозуміють тільки птахи". Артистка зазначила, що сама фотосесія проходила в одному з номерів готелю в самому центрі Києва, а в ролі фотографа виступив Phil Lee.

Як повідомляв "Знай.ua", модель Playboy з 10-м розміром грудей залишилася зовсім оголеною після гарячого душу

Знай.ua писав, красуня без комплексів, - фітнес-модель Ана Чері "пограла" пишними грудьми лише в сіточці.