Стало відомо про те, що шахраї зламали і вкрали аккаунт дружини українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжани в соцмережі Instagram. Тепер пара намагається повернути сторінку, яка була для них джерелом заробітку.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Сніжана подала заявку на верифікацію свого аккаунта. Їй на електронну пошту прийшов лист про нібито верифікацію, вона натиснула, ввела всі паролі і ніби як навіть змогла потрапити в свій аккаунт. Однак в якийсь момент стався яскравий спалах і все пропало. Сторінка виявилася загубленою – змінили ім'я, поміняли паролі, видалили фотографії і "шапку профілю". Цю новину дружина Бабкіна сприйняла дуже емоційно і зі сльозами на очах.

В останніх Insta Stories свого чоловіка Сніжана подякувала шанувальникам за підтримку.

"Друзі, добрий день! Дякую вам величезне, що ви пишете повідомлення. Я все бачу. Я бачу, що зараз відбувається з моєю сторінкою. Ми намагаємося робити все можливе. Дякую велике!"- сказала вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сніжані Бабкіній довелося пояснюватися перед розлюченими жінками – не може без чоловіків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Бабкін пояснив, яке горе спіткало кохану дружину: "Стерти пам'ять".

Також портал Знай.uа писав, як вітер підняв сукню Сніжани Бабкіної та засвітив її пікантне тату.