Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив кумедний ролик для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok, на якому вирішив влаштувати гарячі танці з юною підопічною, виконавицею болівійського походження Мішель Андраде.

Так, артисти влаштували справжнє змагання по тверку, запально рухаючись під ритмічну музику, а Мішель надала танцям пікантності ще й стильним вбранням - жовто-чорною міні-спідницею, шкіряною косухою і напівчеревиками на підборах. В кінці ролика і Потап, і красуня інтенсивно потрясли сідницями.

Twerk by me & @mishvirmish

Фолловери залишилися в захваті: "подобається ❤️", " зняв би таке відео з Настею - був би рознос Тіктока 😂 Льоша ваще вогонь🔥 🔥 🔥", "Потап вже на іншу око поставив", " Потап-богиня🧨 💔", " хай пробачить мене Мішель, але я дивилася тільки на Потапа🔥", " а мені подобається Мішель!😍Від неї прямо несе крутою енергетикою!🔥 ", "Я думала це Настя🤣, як вони схожі🔥".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.