Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі яскраві фото з відпочинку в сонячній Туреччині.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Леся позує в цікавій локації - вона стоїть на красивому балкончику, а за її спиною видно приголомшливий курортний пейзаж з пальмами і басейнами. Перед камерою зірка з'явилася в спокусливому вбранні – на ній коротке фіолетове плаття цікавого фасону, яке підкреслило витончену фігурку і оголило довгі стрункі ноги. Свій образ вона доповнила оригінальними помаранчевими туфельками на підборах. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучої, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.