Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото в незвичайному образі, а в підписі до нього розповіла про свою любов.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Олександра позує у цікавій Київській локації, десь на висоті. Перед камерою вона з'явилася в стильному темному пальто оригінального фасону, яке красиво підкреслило її витончену фігуру. Волосся Саші завиті і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка, в руках вона тримає планшет. У підписі до публікації Кучеренко написала: "Люблю свою роботу, люблю осінь, люблю Київ. Загалом, суцільна любов навколо. Сонячного всім дня, друзі! Вихідні скоро". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото красуні, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще