Знаменитий український співак Павло Зібров та його дружина Марина у серпні відсвяткували нефритове весілля – 26 років разом. Сьогодні артист виклав в Інстаграмі романтичне фото зі своєю коханою у чорно-білих тонах і зізнався їй у коханні.

Читайте Знай в Google News!

"Скільки років люблю, а закохуюсь в тебе щодня. Моя Марина❤️", - написав під знімком Павло Зібров.

Павло Зібров з дружиною, фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров з дружиною, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Павло Зібров та Марина зустрілися, коли обом уже було трохи за тридцять. У кожного за плечима було розлучення, вони виховували дітей від перших шлюбів. З першою дружиною, піаністкою Тетяною, співак прожив у шлюбі два роки, а потім 10 років не міг оговтатися - жінка зрадила його зі своїм студентом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Теперішня дружина артиста Марина зізнається, що спершу Зібров не сподобався їй. А от Павлу навпаки, майбутня дружина дуже припала до душі. Згодом у них зав'язалися стосунки. А вже через рік жінка поставила питання руба: або – до РАГСу, або вони з Павлом прощаються.

Марині не подобалося, що вона вже рік жила з Павлом, але він не зробив їй пропозицію. Тому на 35-річчя Марини, вони одружилися, а потім і повінчалися.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безвусий Павло Зібров згадав молодість і присягу, яким був красунчиком у 23: "Купайтесь в щасті"

Як повідомляв портал "Знай.ua", невгамовна Карпа дала бій осінній депресії в українській вишиванці із шампанським: так відтягнутися мріє кожна жінка

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."