Учасники українського музичного гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва і Позитив після оголошення про розпад дуету Востаннє зважилися дати спільне інтерв'ю для радіоведучого слави Дьоміна.

Читайте Знай в Google News!

"Я порівнюю завжди нас як художників, як творців, які написали картину і вона вже закінчена і вона повинна повиснути на стіні, як хороший прекрасний об'єкт мистецтва. Хочеться нових фарб в житті. Життя-то одне", - каже Позитив.

Він зазначив, що вважає останні пісні вдалими. Дорофєєва додала, що з пісні "Дім" почалося їх прагнення робити музику для більш старшого покоління. І розповіла, що хоче робити в майбутньому.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Коли ти йдеш у щось нове, концерти починаються не відразу. Завжди все нове непросто запускається, навіть якщо у тебе є аудиторія і багато передплатників в Інстаграме, Я розумію, що це все неважливо. Я зроблю все, для того, щоб те, чим я буду далі займатися, мало успіх. Я буду з ранку до ночі рити і рити, намагатися. Я зараз багато пишу пісні, виявилося, що у мене до цього серйозні схильності і я прям тягнуся", - зізнається Дорофєєва.

При цьому Позитив зізнався, не хотів би він стати продюсером Наді. Він каже, що готовий спродюсувати якісь треки для Наді, якщо вона цього захоче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва без штанів показала, як потрібно утеплятися.

Як повідомляв Знай. ua, Надя Дорофєєва розповіла про криваві випадки на концертах.

Також Знай. ua писав, що "Квартал 95" розкрив кількість клізм, необхідних Дантесу.