Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників у соцмережі Instagram новими фотографіями і відео з особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 39-річна знаменитість запустив незвичайний танцювальний челендж у популярному додатку TikTok на свіжий трек гурту Mozgi "Покажу тобі magic", в якому запропонував численним шанувальникам показувати під пісню фокуси.

У нещодавно опублікованому ролику Потап показав, як можна поїдати макарон за допомогою "магії". Варто відзначити, що відео вийшло дуже оригінальним і веселим. Наприкінці чоловік Насті Каменських підморгнув фанатам з макароном в зубах.

"Макарон Мэджик!! 🎃👋🔥🔥😎", - підписав ролик Олексій.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Льошка, ти милий😍🤪", "Аааа клас🔥", "Не лізьте бл*ть в Тік-Ток!!", "Геніально", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот поста Потапа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап потрусив попою перед гарячою красунею, але це не Каменських: "Копія Насті".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Потапенко продовжує рекламувати фільм "Скажене весілля 3" з його участю на своїй сторінці в Instagram.

Також портал Знай.uа писав, як магія Потапа зняла штани з друга Зеленського Ігоря Ласточкіна.