Досить відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram, на яких постає в нових цікавих образах. Нещодавно вона вже готувала передплатників до виходу колекції осіннього одягу під назвою "Дико люблю". Вихід був запланований на 15 Жовтня.

Читайте Знай в Google News!

Вона дотримала свою обіцянку і опублікувала знімки різновидного одягу, який можна придбати вже зараз. На фотографіях вона особисто зображена в речах з цієї колекції. Лілія заявила, що сильно пишається цим. Під час обговорення з інших брендом зі спільної колаборації, головним бажанням було — багато ніжності, прояв якої можна побачити в кольорі, назві і тканини.

"Ми з брендом подбали не тільки про красу, але і про розмірну сітку. Щоб кожна дівчина з будь-яким типом фігури змогла вибрати для себе ідеальний look і бути богинею", — написала вона в описі до публікації. І додала, що на знімках не всі моделі і побажала, щоб осінь була затишною і теплою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Светри, ділові костюми, сукні, сорочки, туфлі, джинси — все це можна помітити на цих фотографіях. І на кожній з речей написано:"Дико люблю".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Полякова перетворилася на морячку з глибоким декольте, такої Королеву ночі ви ще не бачили.

Як повідомляв "Знай.ua", відверте зізнання Нікітюк змусило грайливу Кароль бентежитися: "Чому не Тіна Балан?"

Знай.ua писав, Повалій несподівано з'явилася, щоб передати Баскову Привіт з Києва.