Син Софії Ротару Руслан Євдокименко також публічна особа. Він активно веде свій блог в Instagram, де розповідає про зіркове життя, яке не позбавлене простих радощів.

Руслан Євдокименко вже майже 20 років захоплюється швидкою їздою на мотоциклі. Байки він полюбив ще в дитинстві і з того часу залишається вірним своїй пристрасті.

Син Ротару часто ділиться з шанувальниками фотографіями на залізному коні. На новому кадрі Руслан Євдокименко позує на своєму байку в сонцезахисних окулярах, мотоциклетному шоломі та шкіряній куртці. Видно, що на вулиці стоїть погожий осінній день.

"Погода шепоче", - підписав фото Руслан Євдокименко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як видно з останніх публікацій Руслана, він насолоджується осіннім байкерським сезоном. Недавно син Софії Ротару опублікував фото з відпочинку, який він провів разом із друзями-байкерами. Вони відвідали унікальний історико-культурний комплекс у Тустані, що у Карпатах. Дивовижні кадри з поїздки Євдокименко оприлюднив в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, син Ротару у компанії дужих чоловіків на байках відправився у дивовижне місце

Як повідомляв портал Знай.ua, Руслан Євдокименко показав пухнастого улюбленця зіркової мами

Також Знай.ua писав, син Ротару показав свою маму в незвичайному образі