Українська дворазова чемпіонка світу з бальних танців серед молоді до 21 року, а також переможниця українського проекту "Танці з зірками", Олена Шоптенко була одружена з іншим танцюристом Дмитром Дікусаром з 2013 року по 2016 рік. А вже в 2018 році, разом з Олексієм Івановим, у них народився хлопчик, якого назвали ім'ям батька.

Читайте Знай в Google News!

Зараз, на своїй сторінці в Instagram, вона опублікувала фотографію своєї дитини в мотоциклетному шоломі і написала про недавнє усвідомлення, що її дитина вже зовсім виріс, під час примірки зимових черевиків. "Адже раніше, коли ОО (Олексію Олексійовичу) було 1,4 року все як відбувалося. Приносиш пару додому, одягаєш на дитину, намацуєш ці пальчики - дивишся, щоб мінімум 1 см запасу було, мільйон разів перевіряєш, щоб ніде не тиснуло, потім благаєш його пройтися, щоб упевнитися, що нічого не заважає ходити", — поділилася Шоптенко.

Однак потім додала, що доводилося ще раз намацувати пальчики, знімати взуття, знову надягати і переживати, бо важко одягаються. До цього додаються думки про те, що взуття може розтягнуться, а може і ні, або ж можна вирішити ситуацію, надівши шкарпетку тепліше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз же все відбувається інакше. Адже тепер маленький Олексій може сказати: "Мамо, тисне туть, місіньцик". І танцівниця вдячна Богу за те, що її дитина заговорила.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Полякова перетворилася на морячку з глибоким декольте, такої Королеву ночі ви ще не бачили.

Як повідомляв "Знай.ua", відверте зізнання Нікітюк змусило грайливу Кароль бентежитися: "Чому не Тіна Балан?"

Знай.ua писав, Повалій несподівано з'явилася, щоб передати Баскову Привіт з Києва.