Російський артист естради, шоумен, стендап-комік, телеведучий і гуморист Максим Галкін опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram пародію на президента України Володимира Зеленського. Точніше, на його презентацію п'яти питань, на які українці зуміють відповісти вже 25 жовтня, на місцевих виборах.

Читайте Знай в Google News!

Питання, які поставив президент, звучать наступним чином: "Чи потрібно саджати довічно за корупцію в особливо великих масштабах? Чи підтримуєте ви створення на Донбасі вільної економічної зони, скорочення депутатів до 300, легалізацію канабісу в медичних цілях і відновлення територіальної цілісності України за допомогою Будапештського меморандуму?".

Тоді як Максим Галкін заговорив українською і поставив свої п'ять запитань. Спочатку він запитав, чи слід ставити в кут депутата, який погано поводиться. Потім - чи слід скоротити все населення України до 300 депутатів. Третє питання - чи підтримуєте ви легалізацію медичного канабісу в медичних цілях для важко хворих політиків. При цьому, Галкін, в гумористичній формі, попросив глядача почекати і відійшов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Четверте питання торкнулося 1687 року та опублікованого Закону, першого закону Ньютона "Класична теорія тяжіння". Чи слід підняти питання: "Або всі люди виконують цей закон, або ніхто". У п'ятому питанні Галкін поцікавився, чи може президент проводити такий референдум щотижня або тільки перед виборами.

А шосте, останнє питання, торкнулося жанру музики під назвою "Реггі". "Чи любите ви його?",- запитав Галкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський озвучив друге питання з всенародного опитування: "Приходь і вирішуй!".

Як повідомляв "Знай.ua", відверте зізнання Нікітюк змусило грайливу Кароль бентежитися: "Чому не Тіна Балан?"

Знай.ua писав, Повалій несподівано з'явилася, щоб передати Баскову Привіт з Києва.