Дружина російського шоумена, телеведучого, режисера і продюсера Олександра Цекало Дарина Ервін продовжує свою майстерність провокації з еротичним підтекстом. Цього разу, на своїй закритій сторінці в Instagram, на яку підписано близько 37 тисяч осіб, вона опублікувала нове фото. Вона підписала його словами про те, що груди у неї справжня, тоді як посмішка — фейк. Про це повідомляє Telegram-канал "Тільки нікому..."

Читайте Знай в Google News!

Це при тому, що багато фахівців кажуть, що саме обличчя Дарини є підробкою, так як вона народилася в Казахстані, мама - казашка. Тому розріз очей був Східний, за даними місцевих ЗМІ. Але в мережі є безліч знімків "до" і "після".

Стверджують, що Ервін зробила блефаропластику, що є зміною розрізу очей, підтяжку верхньої частини обличчя, ринопластику і контурну пластику — вилиці, добірок і чіткі кути нижньої щелепи зроблені за допомогою філерів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Однак і груди не випустили з уваги, так як за твердженнями фахівців вона теж зроблена, просто досить якісно, натурально. Хтось навіть каже, що рік народження Дарини також був змінений в мінус на цілих 10 років — вона повинна бути 1981-го року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Агент 008 на прогулянці!": Безруков розсмішив з дворічним сином

Як повідомляв "Знай.ua", відверте зізнання Нікітюк змусило грайливу Кароль бентежитися: "Чому не Тіна Балан?"

Знай.ua писав, Повалій несподівано з'явилася, щоб передати Баскову Привіт з Києва.