30 жовтня у Палаці Україна відбудеться прощальний концерт групи "Время и стекло", який має відповідну назву - "Останній танець". Надя Дорофєєва перед остаточним розставанням з Позитивом розкрила правду про стосунки з ним.

Навколо цього гурту весь час вирували чутки, від початку Наді та Позитиву приписували роман. І, як виявилося, не все було чутками.

Про свої почуття Надя Дорофєєва розповіла у новому випуску "СЛАВА+".

В ході розмови з ведучим Славою Дьоміним Надя розповіла, що нещодавно писала великий текст про те, як почуває себе поруч з Олексієм. Таке завдання їй поставили режисери для останнього грандіозного концерту гурту. Співачка виконала прохання, але навіть не здогадувалась, які почуття переживатиме при цьому.

"Мене "мурашило" 800 разів. Я прожила різний спектр емоцій від самого початку гурту, адже ми познайомилися за два роки до створення "Время и Стекло". Ба більше, ходили на побачення... Між нами була закоханість", - зізналась Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Та згодом сильна симпатія переросла у повне неприйняття. Артистам було важко працювати разом, вони довго притиралися. Все змінилося після виходу хіта "Имя 505". У той момент Надя і Позитив по-новому подивилися одне на одного.

"Раніше наші конфлікти здавалися мені бомбою, істерикою. Зараз я дивлюся на них, як на дрібниці. Бо провести стільки років разом і так мало сваритися - успіх. Ми більше, аніж просто друзі. Ми як брат і сестра. Бо коли навіть посваришся, потім вийдеш на сцену, поглянеш в очі Олексію й розумієш, наскільки він рідний", - зізнається Дорофєєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва і Позитив зізналися, чим займатимуться після "Время и Стекло"

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.

Також Знай.ua писав, Дантес показав будинок, у якому живе з Дорофєєвою