Легендарне українське тревел-шоу під назвою "Орел і Решка", яке з недавнього моменту виходитиме на" Новому каналі", вирушило до столиці найнебезпечнішого штату Мексики. Про чивава відомо лише зі слів запальної пісні. Однак лише за минулий рік там сталося понад 35 тисяч вбивств.

Читайте Знай в Google News!

Всьому причиною-проживання в Чиваві найвпливовіших наркоторговців Мексики і світу. І саме таким чином там з'ясовуються стосунки і встановлюється свій авторитет.

Ведучий "Орел і Решка. Чудеса світу" Антон Зайцев розповів: "Xерез Чиваву щорічно проходить три мільярди наркодоларів. Майже стільки ж заробляють "Netflix" або "Facebook". Але в штаті всі мовчки терплять. Тому що наркокартелі забезпечують зарплатою вчителів, які навчають їх дітей, лікарів, які їх лікують, адвокатів, які захищають, і архітекторів, які будують їм будинки".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Команді тревел-шоу вдалося побувати в найбагатшому районі столиці найнебезпечнішого штату Мексики і спостерігати розкішні вілли місцевих наркоторговців. Зайцев дав підказку, що якщо ви побачите подвійний 12-метровий паркан з колючим дротом і віллою за ним — це ділянка наркоторговця.

Орел і Решка, фото: Новий Канал

"Зазвичай вони мешкають в районі Аркадас, який неофіційно називають Наркадасом. Інші, звичайні мексиканці, живуть в Халупах і отримують зарплату в п'ять доларів на день", - додав він. І слід запам'ятати, що Чівава є абсолютно нетуристичним містом, тому гуляти там іноземцям-одиначкам не рекомендується, щоб не стати жертвою частих розборок наркоторговців. Це можна робити лише в центрі.

17 жовтня, о 10: 00, ви зможете дізнатися, як закінчилася подорож Антона Зайцева В Чиваву. І яке воно-головна прикраса Мексики?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Агент 008 на прогулянці!": Безруков розсмішив з дворічним сином

Як повідомляв "Знай.ua", відверте зізнання Нікітюк змусило грайливу Кароль бентежитися: "Чому не Тіна Балан?"

Знай.ua писав, Повалій несподівано з'явилася, щоб передати Баскову привіт з Києва.