Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімму. Артистка часто радує фанатів новими кадрами зі свого життя, але фото чи відео зі своїми дітьми у неї дуже мало. Але цього разу Сєдокова все ж показала двох із трьох спадкоємців - 15-річну доньку і трирічного сина.

Анна Седокова опублікувала в Instagram фото, на якому зображена зі своєю старшою дочкою Аліною і сином Гектором.

У коментарі до фото зіркова мама написала, що ні за що не проміняла б свою кар'єру в шоу-бізнесі на те, щоб сидіти вдома з дітьми.

"Я гарна мама, точно знаю. Але я в страшному сні бачила життя, в якій відмовлюся від своєї реалізації, роботи або музики і сяду вдома з дитиною чи чоловіком", - зізналася вона.

За словами Седокової, вона також не хотіла б, щоб її 15-річна донька сиділа в красивому замку, залишаючись нереалізованою.

"Для мене важливо подати своїм дітям приклад, що людина може досягти набагато більше за те, з чим вона народжується", - підсумувала співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У Сєдокової троє дітей, при чому, всі вони від різних батьків - 15-річна Аліна, дев'ятирічна Моніка і трирічний Гектор.

Фоловери закинули співачці, що вона була вже й не такою гарною мамою, раз народила дітей від різних чоловіків - думала лише про себе.

"Ну природно твоя сім'я твоє багатство, не дарма ж ти від різних мужиків народила - для багатства" - закинули Сєдоковій.

Втім, більшість шанувальників підтримали співачку, залишивши відповідні дописи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сєдокова заговорила про проблеми з чоловіком-красенем після весілля

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Сєдокова показала яскраве фото з презентації власної книги

Також Знай.ua писав, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.