Перед поверненням в модельне реаліті Настя Леухіна на прізвисько "ХТЗ" потрапила в неприємну ситуацію, яка змусила її задуматися про свою поведінку і переглянути погляди на життя. Дівчина є однією з найскандальніших учасниць за всю історію модельного реаліті "Нового каналу". Вона брала участь у третьому сезоні "Топ-моделі по-українськи".

Читайте Знай в Google News!

Практично кожна дівчина на проекті чула шпильки в свою сторону від Леухіної, а з деякими "ХТЗ" навіть вступала в бійку. Тепер, до Суперсезону, прем'єра якого відбулася 16 жовтня, Настя скористалася другим шансом, щоб довести те, що вона стала іншою людиною.

"Коли я дивилася на себе в "Топ-моделі по-українськи", було соромно, як ніколи. У мене був час усвідомити свою поведінку — Всесвіт спрацював максимально жорстко по відношенню до мене. Крім хейта і погроз в мережі у мене були сутички Наживо", - зізналася Настя Леухіна.

Настя Леухіна, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

І додала, що якось вона спускалася на ескалаторі в метро і почула крики дівчини: "Як ти могла дозволити собі таку поведінку?". Згодом ця ж дама схопила її за голову і повалила на підлогу. Вона била її головою об бетон, але серйозних травм учасниця реаліті не отримала.

"Для мене це було різке осяяння - зрозуміла, що щось роблю в житті не так, якщо мені таке прилітає. Не хочу говорити, що змінилася — хочу показати. Ніякої дичини, для мене на проекті буде тільки робота", - підсумувала дівчина.

Однак чи зуміє вона довести, що змінилася, можна буде побачити в Суперсезоні. Його прем'єра відбулася о 19:00, 16 жовтня, на "Новому каналі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Агент 008 на прогулянці!": Безруков розсмішив з дворічним сином

Як повідомляв "Знай.ua", відверте зізнання Нікітюк змусило грайливу Кароль бентежитися: "Чому не Тіна Балан?"

Знай.ua писав, Повалій несподівано з'явилася, щоб передати Баскову Привіт з Києва.