Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком – всього пару місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Горняк, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши кільце з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася.

15 жовтня закохані зіграли весілля в одному із заміських комплексів під Києвом. Перші фото з торжества телеведучий опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

"Разом ми можемо все!❤️ 15.10.2020 #свадьбагода", - написав Остапчук.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Класну дату для весілля вибрали. У мене так батьки 15.10.94 го розписалися і вже 26 років один без одного не можуть) нескінченного щастя вам💕", "Вітаю Вова !!! З найкращими побажаннями 🌷 🌷 🌷 будьте щасливі і бережіть свої відносини все життя!", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, весілля Остапчука і Гірник: наречена видала, чому "залишила" Володимира перед важливим днем.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Остапчук показав ту єдину, заради якої готовий бути захисником завжди і це не нова кохана.

Також портал Знай.uа писав, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" вперше показала новонародженого сина і видала його ім'я.