Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто тішить фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські й трохи жартівливі і дуже цікаві для його шанувальників, адже так вони дізнаються більше про самого Дантеса.

А нещодавно Дантес сам досить відверто розповів про особисте. Так, у програмі "Ж-F*CKTOR" Володимир розповів і про свою шалену молодість, і про те, як ставиться до Наді, і про своїх фанаток.

Зокрема, Дантес зізнався, кому надсилають більше інтимних фото — йому чи Дорофєєвій. Володимир не приховує — його ця тема неабияк турбує.

Дантес зізнався — фанатки перестали надсилати йому відверті знімки. Тим часом його дружині, Наді Дорофєєвій, постійно приходять фото з оголеними частинами чоловічого тіла.

Дантес каже, що його це навіть трохи ображає, адже він перестав відчувати увагу. Хоча він і розуміє - це все тому, що він не приховує своє кохання до Наді. Бо всі без винятку фанатки знають — він зайнятий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Здається, я вибув з гри", - додав артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дантес показав будинок, у якому живе з Дорофєєвою

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Дорофєєвої Дантес вийшов на прогулянку з чужою дитиною

Також Знай.ua писав, чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.