Міла Кузнєцова – відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і відео зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно красуня з пишними формами опублікувала короткий ролик з модного показу колекції, в якому взяла участь. У кадрі Кузнєцова позує в туніці з глибоким вирізом декольте, який вигідно підкреслює її 13-й розмір грудей.

"На показі колекції. Як приємно було відкривати показ😇 до речі телефон сам намонтував це відео) навіть не знаю як🤣", - написала Міла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Міл, ти така енергійна, у тебе потрібно цьому навчитися🔥 😊", "Міла, ти як завжди прекрасна 😍 ❤️ відео прекрасне❤️🤗", "Яка панночка шикарна тут стоїть🔥", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей навчила українців любові.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова з 13-м розміром пообіцяла влаштувати спеку в "Дизель Шоу": "На всіх чекаю".

Також портал Знай.uа писав, що модель з 13-м розміром грудей мотивує українців на спорт: "Знайти свій".