Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює в ТСН на телеканалі "1+1", і яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи і радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу телезірка показала миле фото з донькою, а в підписі до нього розповіла трошки про її характер і експерименти із зовнішністю.

Читайте Знай в Google News!

"Мої друзі та її хрещена @dovgan.ilona вже забули, як виглядає моя Маша. Тому що моя іменинниця в тому прекрасному віці, коли хочеться бути максимально самостійною, бути Марією Соболєвою, а не "дочкою Марічки Падалко" або "Єгора Соболєва". Дозвіл від неї на фото - нечувана рідкість. А ось постійні експерименти із зовнішністю - щоденна справа. Маша досі захоплена сміливою ультракороткою стрижкою дочки моєї колеги @valentinakhamaiko.

Я теж намагаюся бути ліберальною мамою і не мучити дітей своїми комплексами "відмінниці". Цього літа Маша вперше не отримала похвальний лист - через "мистецтво" і "фізкультуру". З одного боку, вона прекрасно малює, з іншого – дуже спортивна. "Мамочка, похвальний лист - це твій пунктик, не мій. Все що потрібно, я вивчила". Ну, я зробила вигляд, що не засмутилася. Сьогодні їй 12, але за відчуттями набагато більше – моя маленька доросла подруга, яку я дуже люблю", - трепетно написала Марічка Падалко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, телеведуча Марічка Падалко віддала сина у "спартанські" умови.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що над сином Марічки Падалко знущаються вчителі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко.