Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма. А цього разу 37-річна співачка показала миле фото в соцмережі і розповіла про те, як доглядає за своїм обличчям за допомогою професіоналів.

Читайте Знай в Google News!

"Поговоримо про красу? Ділюся своїм секретним місцем, де за максимально короткий час вашу шкіру зроблять ідеальною - це @venesa_clinic! До речі, на честь свого дня народження, в @venesa_clinic діє знижка 15% на всі послуги, весь жовтень! Загляньте в сторіс і дивіться, які процедури я вже зробила. Дівчатка, від своєї шкіри після процедур я в захваті, весь персонал клініки дуже професійний, ввічливий і дотримується всіх правил безпеки в наш непростий час. Напишіть в коментарях свої улюблені процедури, виберу одну з вас і подарую домашній професійний догляд для обличчя", - поділилася Сєдокова в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадавши, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "трійничок".