Українська та російська естрадна співачка, актриса, фотомодель і заслужена артистка РФ продовжує відновлюватися після скандалу, пов'язаного з її чоловіком Сергієм Глушко на прізвисько Тарзан. Зараз на фанатській сторінці в Instagram було опубліковано чарівне фото виконавиці.

Читайте Знай в Google News!

Вона постала в рожевому тоненькому платтям до підлоги. На знімку вона розводить руками і стоїть в заході, видно її ніжки крізь тонкий матеріал виробу.

"Як можна такій жінці змінити?Я все розумію...живуть не перший рік...але все ж......Якщо ти любиш жінку...ти і думати про інших не будеш.....Мужик на всі 200......", "Наталя ти красуня і заслуговуєш поруч з собою кращого", "Наташа - ти найкраща!!!! Поважаю і обожнюю тебе. Успіхів, щастя, любові, радості, всього і побільше"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скандал виник через 28-річної починаючої актриси Анастасії Шульженко, яка більше місяця тому заявила про те, що півтора року була коханкою Тарзана. До того ж додала, що вагітна від нього. Чоловік не заперечував цього і опублікував в Instagram вдячне відео.

Сама ж російська співачка стверджує, що молода коханка її чоловіка повинна була стати сурогатною матір'ю їхньої дитини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Добринін не стримався і "спалив" свою близькість з учасницею " Холостяка – "Не варто вимагати"

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко розповіла про експериментах з життям дочки: "Це твій пунктик, не мій"

Знай.ua писав, вибув з гри: Дантес зізнався, кому надсилають більше інтимних фото - йому або Дорофєєвій