Відомий російський співак Борис Моїсеєв так і не зміг повернутися до звичайного життя після інсульту. У мережі постійно з'являються тривожні новини про стан здоров'я 66-річного артиста.

Життя Бориса Михайловича після інсульту, який стався з ним 10 років тому, сильно змінилася. Останні роки артист веде досить усамітнений спосіб життя, дуже не часто з'являється на світських заходах, та йз дому не часто виходить. Це все дає ґрунт для численних чуток і домислів.

Однак нещодавно Борис Моїсеєв сам прокоментував чутки про свою "страшну" хворобу в інтерв'ю виданню starhit.

"По-перше, я вже давно не артист, а пенсіонер, який хоче спокою. У мене немає потреби постійно демонструвати себе. Сідати на шпагати й викладати в Мережу. Живу звичайним життям, недавно ось займався зубами, - підлікував. У банк ходив у справах, потрібно особиста присутність. Відчуваю себе нормально: їм, сплю, гуляю, читаю, дивлюся телевізор, спілкуюся з близькими і шанувальниками. Не хвилюйтеся!", - каже Моїсеєв.

Борис Моїсеєв з друзями, фото: starhit
Борис Моїсеєв з друзями, фото: starhit

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Це літо співак мав намір провести в Юрмалі, де у нього є своя простора житлоплоща. Однак, планам завадила коронавірусна пандемія і закриття кордонів.

Майже щодня Моїсеєва відвідує його директор і друг Сергій Горох. Він також підтвердив, що здоров'я Бориса не гірше, ніж у будь-якої літньої людини, яка пережила інсульт.

"Пересувається він самостійно, сам себе обслуговує. Періодично йому телефонують друзі, телефон завжди доступний. Алла Борисівна збиралася приїхати в гості, прочитавши тривожні звістки в інтернеті - але, зателефонувавши давньому товаришу, зрозуміла, що турбуватися нема про що, запросила його до себе в замок", - розповів Горох.

Борис Моїсеєв з Пугачовою і Галкіним, фото: starhit
Борис Моїсеєв з Пугачовою і Галкіним, фото: starhit

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Борис Моїсеєв припинив з'являтися на публіці і спілкуватися з журналістами

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт телевізійних ток-шоу Тамара Пухова заявила, що стан Бориса Моїсеєва останнім часом дуже погіршився.

Також Знай.ua писав, Моїсеєв почав ретельно стежити за харчуванням і повністю зав'язав з алкоголем