Російський веселун і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін їдко спародіював президента України Володимира Зеленського. Відеоролик Галкін розмістив на своїй сторінці в Instagram. Цей відеоролик викликав шквал негативних емоцій у користувачів

Читайте Знай в Google News!

Галкін потролив опитування, яке ініціював Зеленський у день місцевих виборів в Україні. В образі українського президента Галкін став цікавитися, чи потрібно скорочувати населення України до 300 депутатів, і чи потрібно ставити цих депутатів в кут за те, що вони погано поводяться. Також у ролику Галкін підняв тему легалізації канабісу для найболючіших політиків. Наприкінці свого звернення шоумен поцікавився, чи повинен Зеленський проводити такі референдуми щодня або тільки перед виборами.

Українські користувачі, які подивилися цей ролик, не оцінили специфічного гумору.

"Не зрозуміла приколу, але скажу вам так: у нас все добре, крім того, що у нас війна з Росією. А якщо у нас буде законно вживати канабіс, то це буде тільки краще. Ви були в Голландії? Там люди багаті і щасливі, тому нічого тут смішного", - пише один з підписників.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Інші користувачі порадили Галкіну не лізти в політику і займатися своїми справами. За їх словами, він абсолютно не знає ситуацію в Україні, тому не має ніякого права робити подібні пародії і вже тим більше висміювати главу держави, причому не свого, від чужого. Деякі фолловери порадили Галкіну частіше робити пародії на Путіна.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом слуга Зеленського Жидков роздавав безкоштовні тести на коронавірус-замість гречки.

Як повідомляв "Знай.ua", сотні тисяч гривень на депутатське "апчхі", безвіз для України від ЄС, нові правила карантину та цинічна покупка голосів - головне за ніч.

Знай.ua писав, кандидат у мери купив українців за дешево - тисяча гривень і людина "ваш".