Знаменитий турецький актор, зірка серіалу “Величне століття” Бурак Озчивит опублікував фото у своєму автомобілі без гриму. Багато шанувальників виявилися розчаровані, розгледівши на своєму кумирі ознаки старіння. Так, на жаль, всі ми схильні до впливу віку і часу, і навіть найбагатші і знамениті не виняток. Одружений Бурак відростив бороду і сильно обріс, запустивши свою зачіску, а найуважніші шанувальники розгледіли зморшки на його обличчі.

"Він сильно перевтомлюється. Це обличчя перевтомився людини. Плюс тонни гриму на зйомках не йдуть на користь його шкірі”;

"Бурак сильно змінився, ставши сімейною людиною. Грим тут ні до чого", - писали фанати.

У той же час найбільш віддані шанувальники знаменитості відзначили, що він прекрасний в будь — якому образі, а так звані зморшки-просто гра світла і невдалий ракурс. Знайшлися і ті, хто порахував, що зморшки додають Озчівіту мужності, а критики просто нічого не розуміють. Так чи інакше, Бурак Озчівіт не втратив своєї привабливості, хоча, дійсно, трохи змінився.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, зірка" чудового століття " Мер'єм Узерлі приголомшила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу" Величне століття " Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка"Величного століття " Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.