Популярна українська реперка Alyona Alyona, яка ще до недавнього часу була вихователькою в сільському дитячому садку, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу виконавиця розповіла українцям про свою мрію вивести українську реп-культуру на світовий рівень.

Читайте Знай в Google News!

"Так склалося історично, що моє прізвище Савраненко має закінчення". Чи робить саме це мене українкою - ні. Я щиро рада жити в Україні і робити все, щоб наша музика і мова виходили на світовий рівень. Саме тому у мене була мрія мати команду, мати лейбл, мати поруч однодумців. Саме тому ідея просування українського контенту не покидала ні дня: ні мене, ні @vanek.klimenko, який горів цим більше і довше, ніж я.і весь цей час ми думали як би краще зробити об'єднання, щоб збільшувати арсенал своїх, щоб артистам було простіше бути почутими.

І ось цей день настав. @enko_music - це реп-лейбл, який створили ми, в який ми будемо вкладати всі свої знання і навички в музичній індустрії, який в майбутньому зможе стати надійною і продуктивною платформою для талановитих людей. Поки в ньому є @kalush.official і я. Але вже в наступному році ми почнемо ставати сильнішими, примножуватися, обростати і головне – качати всіх слухачів і радувати їх новими обличчями. А поки - з запуском нас! Гайда!",- написала Alyona Alyona у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, реперка Alyona Alyona поділилася відвертим зізнанням про танці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Alyona Alyona розповіла, як сама не раз ставала свідком насильства.

Також портал "Знай.ua" писав, що реперка Alyona Alyona в облягаючому боді змотивувала українок.