Співачка і ведуча Оля Цибульська розповіла про зміну іміджу перед святкуванням 35 дня народження і чому досі не знялася ні в одному фільмі DZIDZIO. Про це вона розповіла в інтерв'ю Катерині Осадчій. Відео опублікували в YouTube-каналі Світське життя.

Читайте Знай в Google News!

Осадча зазначила, що DZIDZIO зняв черговий фільм, проте досі Цибульська як кума жодного разу не знялася в його стрічці, хоча і записала дві пісні, а значить вплив на нього є.

Цибульська зізналася, що DZIDZIO готовий запросити її в кіно, як тільки почне знімати еротику.

"Мені здається, що кожна мудра жінка знає, куди лізти не потрібно і все-таки десь повинна бути територія, куди кума не відкрила двері і сказала "Добрий вечір". Я бачила фільм, який він зняв і це дійсно вражаюча картина. Він інший зовсім там. Нехай грається, добре сходити коту від кішки не завадить жодному коту", - вважає Цибульська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона зазначила, що в кіно, як і в житті, все повинно бути натурально.

"Як буде знімати кіно, за яке дадуть Оскар – там буду я. поки мене не зніме, Оскара – дуля", - жартує Ольга.

Цибульська також зізналася, чи є у неї плани на ювілей – 35 років і як вона планує провести цей день.

"Коли я святкувала свої 16 років я так плакала всю вечірку, тому що мені здалося, що я ось, відчуваю свій вік. Життя так швидкоплинне. Зараз, коли мені буде 35, я вже поважаю себе, я кайфую від стану, я зараз собі подобаюся на фотках більше, ніж це було там в 16 років. І я мрію, що це буде камерний класний концерт", - каже Цибульська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Як повідомляв Знай. ua, кума Дзідзьо Цибульська вляглася прямо на червоній доріжці з морозивом в руках.

Також Знай. ua писав, що кума Дзідзьо Цибульська поцілувала в губи жінку в дзеркалі.