Відома українська співачка Світлана Лобода у неділю, 18 жовтня, святкує велику дату - 38-й день народження. Спеціально до такого свята ми відшукали на просторах мережі маловідомі факти про життя колишньої учасниці гурту "ВІАгра" і заслуженої артистки України.

Читайте Знай в Google News!

Світлана Лобода, фото - https://www.instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, фото - https://www.instagram.com/lobodaofficial/

Факт №1: в юному віці Свєта займалася фігурним катанням. Але одного разу в результаті невдалого падіння вона вибила 2 передніх зуба, після чого покинула заняття на льоду.

Факт №2: Loboda працювала діджеєм. В одному клубі дівчина стояла за діджейським пультом, також встигала працювати співачкою в іншому.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Факт №3: Світлана Лобода працювала в таксі. Вона рано навчилася водінню і вирішила, що зможе заробляти, розвозячи людей. Так майбутня зірка деякий час заробляла на сценічні вбрання. Зараз вона частіше їздить з водієм.

Світлана Лобода, фото - https://www.instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, фото - https://www.instagram.com/lobodaofficial/

Факт №4: співачка закінчила курси екстремального водіння. За її словами, вона може абсолютно безпечно нафарбуватися за кермом. Макіяж, до слова, вона любить робити собі сама.

Факт №5: Лобода хотіла стати популярною, щоб підняти свою самооцінку. Довгий час майбутня зірка комплексувала через свою зовнішність, зокрема переймалася через довгі руки і великі стопи.

Факт №6: до того, як стати відомою, Світлана Лобода виступала під псевдонімом Alisiya Gorn. За один виступ у клубі їй платили до 300 доларів.

Факт № 7: піти на кастинг в "ВІА Гру" Лободу змусили друзі, які пообіцяли подарувати Світлані автомобіль, якщо вона протримається в гурті півроку.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Світлана Лобода порадувала публіку незвичайним і навіть зухвалим фото, на якому з'явилася в стильному образі, а в підписі до нього похвалилася своїми досягненнями. Світлану було зфоткано в світлій кімнаті, вона сидить на стільчику в непристойній позі з широко розсунутими ногами, а в руках тримає свої платівки. На ній темний наряд з оригінальними черевиками на підборах, її волосся недбало укладено, а на її обличчі срібляста маска.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Лободу терміново госпіталізували: співачка пошкодила важливий орган.

Як повідомляв Знай.uа, українська колега кума Лободи знайшла ліки від осінньої депресії, з таким декольте - не гріх.

Знай.uа писав, Світлана Лобода розсунула ноги і похвалилася головною принадою.