Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А цей раз зіркова красуня опублікувала в мережі незвичайне фото з ванної, а в підписі до нього розповіла, як потрібно розслаблятися.

Читайте Знай в Google News!

"Чому важливо вміти розслаблятися? Відпочинок і розслаблення – необхідна частина роботи і життя в цілому. Тільки в розслабленому стані ми здатні бачити ширше, ясно сприймати нову інформацію, креативити і творити. І як сьогодні - відновлювати сили перед Новим тижнем. Наприклад, ванною з аромамаслами при свічках. Закрити очі і на кілька хвилин просто розчинитися і «оновитися». Дівчатка, розкажіть, а як ви розслабляєтеся? Крім сну, звичайно. Скільки часу в тиждень приділяєте собі?",- написала Настя Каменських у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.