Турецький актор Джан Яман відомий українським телеглядачкам завдяки ролі в серіалі під назвою "рання пташка. У нього ще немає великого кінематографічного досвіду, проте багато хто вже встиг оцінити його живу гру.

Читайте Знай в Google News!

Він досить активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, на якій підписано більше семи мільйонів чоловік. В основному він одягнений в сорочки, верхні гудзики яких практично завжди розстебнуті, підкреслюючи його приголомшливу фізичну підготовку.

Цього разу він опублікував новий знімок у блакитній сорочці. Правою рукою він дотримується за рукав і епічно дивиться прямо в камеру, повністю сфокусувавшись і зробивши серйозний погляд.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Знімок, який залишає нас бездиханними", "Щасливих вихідних...як не бути з такою красою", "З кожним днем все красивіше і красивіше", — пишуть фанатки в коментарях. Відомо, що чоловік досі не одружений, незважаючи на свою зовнішність. Однак має репутацію серцеїда.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бурак Озчівіт вже не той? Зірка "Величного століття" без гриму розчарував фанаток.

Як повідомляв "Знай.ua", холостяк Макацарія пограв мускулатурою і "нареченої" посипалися: "Я в вас вірю". Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо.

Знай.ua писав, Тіна Кароль після гарячої фотосесії без трусиків отримала бурю критики: "Звичайна жидівська..."